Подумав, що все "прокляте": Окупант роздав награбоване в українців, злякавшись розплати

Солдат путінської армії вирішив роздати все, що вдалося награбувати в українців. Злякавшись гніву Збройних сил України та жителів країни, мародер повернув гроші та коштовності, передають Патріоти України.

Це випливає з перехопленої розмови окупанта із дружиною. Аудіозапис оприлюднив пресцентр Служби безпеки України у четвер, 14 квітня. Російський військовослужбовець зізнався, що поцупив гривні, долари та коштовності.

– Коротше, я всі гроші роздав. І долари, і гривні.

– Кому?

– Просто ходив роздавав.. цигарки за сто доларів купував.

– Навіщо?

– Ті, хто багато чого тут собі взяли, гроші, золото, або не вижили, або їх поранили.

– Ніх*я собі!

"Цей ординець, хоч із запізненням, але засвоїв урок, що красти не можна. Наступне знання, яке йому не завадить усвідомити: не варто зі зброєю вриватись у чужу країну. Це теж карається", – додали в СБУ.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Технологічний прорив: Китайці розробили автомобільний акумулятор, здатний повністю заряджатися за 10 хвилин

неділя, 19 травень 2024, 6:50

У Китаї розробили революційний акумулятор для електромобілів, здатний заряджатися лише за 10 хвилин і проїхати до 400 кілометрів без перезарядки. Про це повідомляє The Telegraph. Згідно зі звітом Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), Китай зробив...