Подвійне пограбування у Тернополі: Злодюжка, який "запізнився", "узяв касу"... пельменями (відео)

У Тернополі магазин напівфабрикатів двічі пограбували за одну ніч. Перші злодії вкрали гроші з каси, другі - пельмені. Про це повідомляють на сторінці торгової марки пельменів в соцмережі, передають Патріоти України.

Магазин домашніх напівфабрикатів в Тернополі двічі пограбували за одну ніч. Перші злодії навідалися в магазин в 00:22. Двоє чоловіків зламали двері, вкрали з каси гроші і втекли.

О 02:30 в магазин, який після крадіжки був уже незамкнений, пробралася інша людина. У приміщенні він виявив, що в касі готівки немає. Залишати магазин з порожніми руками він не захотів, тому вирішив прихопити хоч що-небудь. Він дістав з морозилки дві упаковки пельменів і залишив магазин.

У Мережі користувачі відреагували на "зухвалий злочин" останнього злодія:
- Це - натяк, що потрібно робити магазин цілодобовим. Люди вночі теж хочуть пельменів.
- За те, що без маски буде окрема стаття.
- Смачні значить. Голод - не тітка.
- Працювати не хочуть, а їсти хочуть.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...