Подвійне вбивство під Києвом: Поліція повідомила жахливі подробиці та ким були пошматовані жертви

У Василькові, що на Київщині, було знайдено вбите подружжя, яке приїхали з Волині та займалося торгівлею пиломатеріалами. Їхні тіла знайли пошматованими, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву поліції області та фейсбук-спільноту "Васильків наше місто".

Подвійне вбивство дружини та чоловіка 1976 і 1972 року народжень відповідно сталося на вулиці Соборній. Як уточнюється, відбулася трагедія десь на складі чи на виробництві пиломатеріалів. Вбили пару з особливою жорстокістю - тіла пошматували.

"Вулиця Сількорівська, Левада, за останній місяць стала об'єктом пристальної уваги кримінального світу: три крадіжки, два вскритих автомобіля, а сьогодні - два пошматованих трупа в бусі. Вірю в нашу поліцію, сподіваюся в якнайшвидше розкриття всіх цих справ і в справедливе покарання злочинців та вбивців", - пише місцева жителька.

На місці події працювали начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, карний розшук, слідство, криміналісти, працівники Обухівського районного управління поліції та інші служби.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...