Подивіться на цю усмішку: Захисник України повернувся додому після тривалої розлуки (відео)

У мережі з'явилося зворушливе відео із захисником України, який повернувся додому, і вперше за довгий час зустрівся із своєю сім'єю. Мила усмішка військового не може не розчулити. Відповідне відео опублікувала Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Там зазначили, що Даніїлу всього 20 років. З перших днів широкомасштабного вторгнення він пішов добровольцем захищати Україну. Юнак родом із Харкова, де і живе його родина. Сам захисник з побратимами виконує бойове завдання на Донеччині. У короткій відпустці прикордонник навідався до своїх рідних, які з нетерпінням чекали його довгий час.

Побачивши онука, бабуся не змогла стримати сліз радості. Сам Даніїл теж був безмежно щасливий, а з його обличчя не сходила усмішка.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...