"Подивися на себе...": Поплавський привселюдно нахамив студентці, потім лаявся з її товаришами та волав про провокацію (відео)

Юний орел і за сумісництвом співаючий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський, налетів на студентку.

Так, на якомусь концерті, одна зі студенток запитала у Поплавського, чому їх ніколи не пригощали варениками. Адже відомо, що у Поплавського є кілька ресторанів української кухні, де подають різні види вареників.

На що Поплавський по-хамськи відповів студентці, принизивши її перед усіма іншими глядачами. "Ти подивися на себе, ще вареники тобі", - відповів почесний професор.

Студенти також поставили йому питання, як ректор університету культури може називати своїх студенток "тьолки" і "малі". Сам професор спочатку відмовлявся, а коли студенти "притиснули" його до стіни за допомогою відео, той назвав такі питання "провокацією".

Тим часом, студенти тверезо відповіли йому, що мова в даному випадку йде не про провокації, а про неповагу.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...