Подзвонив мамі і розплакався: Під Миколаєвом боєць РФ здався в полон

У Новому Бузі Миколаївської області в полон здався молодий військовий РФ. На відео, яке опублікували в мережі, показано, що місцеві жителі напоїли хлопця, якому на вигляд близько 20 летт, гарячим чаєм, нагодували пиріжками, і дали зателефонувати мамі, зазначають Патріоти України.

Хлопець накинувся на їжу і розплакався. Маму полоненого заспокоїли, сказали, що з сином все добре, його ніхто не б'є і до нього добре ставляться.

Відзначимо, що цей випадок здачі російського військового в полон - один з багатьох, які сталися в Україні за минулий тиждень.

Як писав головред, раніше радник керівника офісу Президента Олексій Арестович заявляв, що бійці російської армії активно здаються в полон і кидають свою техніку.

"Настав певний переломний момент на полі бою - противник масово кидає свою зброю і техніку, здається в полон або пересувається в бік білоруського кордону. Єдині чинні-організовані маси противника, керовані вищим керівництвом, в присутності російських генералів і які ще не потрапляли під нищівний вогонь артилерії і наземних військ, але таких стає все менше і, можливо, дуже скоро російські воїни відмовляться виконувати завдання", - додав Арестович.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...