Погані звички від людини: У парку помітили білку, що курить вейп (фотофакти)

Мешканка міста Уолласі, Велика Британія, прийшла погуляти до парку і виявила білку, яка пристрастилася до вейпу.

Як пише видання Daily Star, 33-річна Семмі Баркер привела трирічного племінника Лео Морріса до парку та побачила незвичайну картину.

«Ми гойдалися на гойдалках та спостерігали за білками, які грали та бігали по деревах. Я помітила на землі білку, яка щось їла і спочатку подумала, що це великий червоний перець», - розповіла жінка.

Коли британка підійшла ближче, побачила, що білка тримає яскраво-червоний вейп. Потім звірятко разом з вейпом залізло на дерево і влаштувалося на гілці. Затиснувши пристрій для куріння між лапами, білка курила його.

«Я була в шоці та турбувалася за білку, бо подумала, що від кількох затягувань їй може стати погано. Ми сиділи та спостерігали за нею кілька хвилин, поки вона не залізла вище по дереву з вейпом у лапах. Я не могла повірити своїм очам», - зізналася Баркер.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...