"Погано, коли ти не можеш повернутись": Руфер Mustang назвав єдину річ, яка здивувала його на війні

Український руфер Mustang Wanted (Григорій Кириленко), який у 2014 році розфарбував радянську зірку у Москві в кольори прапору України, розповів, що найбільше його здивувало на війні. На момент повномасштабного вторгнення екстремал знаходився у США. Повернувшись в Україну, влітку 2022-го року він вступив до лав 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура", передають Патріоти України.

За роки своєї руферської діяльності Mustang загартував характер, тож на фронті його мало що вразило. Крім одного моменту, яким він поділився в інтерв’ю журналістові Юрію Бутусову.

"Погано, коли ти не можеш повернутися, – сказав військовослужбовець. – Це вже такий сигнал, що людина морально починає ламатися". Він додав, що після такого військові просто відмовляються повертатися, або ж приходять вкрай пригніченими. "Якби я більше часу там провів, можливо, зі мною сталося б таке саме", – відверто сказав чоловік.

На війні екстремала здивувала кількість відмовників. "Я чомусь про це не думав, що вони взагалі існують", – пояснив Mustang. Він зазначив, що є накази від керівництва, які дуже складні у виконанні, або ж на кону стоїть чимала кількість людських життів.

"Ти бачиш карту і розумієш, що там помре багато людей, – продовжив руфер. – Тут вважається круто, коли командир може взяти відповідальність на себе і сказати: "Моя група цього робити не буде". Mustang вважає таке рішення правильним, хоча подібне зустрічається рідко.

Хтось відмовляється йти на позицію, змінювати побратимів. "В армії це дуже погано. Навіть не в армії блін, на війні. Важка робота – треба її робити", – каже гість.

Він також додав, що в спілкуванні з іншими військовослужбовцями чув про тиск часу, адже вони не знають, скільки пробудуть на позиціях. "Воно виглядає зараз, ніби безкінечно, а час іде повільно, коли ти в піхоті", – пояснив Mustang.

Йому було лише 59: Колишній асистент головного тренера збірної України несподівано помер у США

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:27

Колишній асистент головного тренера збірної України з баскетболу Джо Вульф пішов з життя у віці 59 років. Про це повідомив клуб НБА Мілвокі Бакс, де Вульф раніше працював асистентом у тренерському штабі, передають Патріоти України. Бакс зазначили, що с...

У Дагестані вибухнула автозаправка, є загиблі та постраждалі (фото, відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:16

В столиці Дагестану Махачкалі у четвер, 27 вересня, вибухнула АЗС. Пʼять людей загинуло, серед них — дитина. Про це повідомило пропагандистське агентство РИА Новости, передають Патріоти України. Причини та обставини вибуху на заправці в Дагестані з’ясо...