Погану пісню вибрав: Відомий американський суперваговик вийшов на бій під гімн Росії і... розгромно програв (відео)

Відомий американський суперважковаговик Кевін Джонсон програв на турнірі суперсерії "Бійцівський клуб РЕН ТВ" росіянину Марку Петровському. Поєдинок у Москві завершився одноголосним рішенням суддів 57–57, 60–54, 60–54. 43-річний Джонсон перед поєдинком попросив увімкнути його гімн Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

Сама зустріч пройшла при повному домінуванні Петровського, який кілька разів мав можливість завершити бій нокаутом. Коментатори, побачивши нічийний рахунок в одного суддів, були шоковані результатом, зазначивши, що такі цифри не відображають реального бою.

8 серпня стало відомо, що Джонсон вирішив змінити ім'я на честь президента Росії Володимира Путіна. За словами боксера, він захотів зробити комплімент ватажку Кремля і попросив його називати Кевін Володимирович. Джонсон перед боєм із Петровським прийшов на церемонію зважування у Москві у футболці з портретом ватажка Кремля.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...