Погода буде, як в Єгипті: Синоптик налякала українців прогнозом на вихідні

На вихідних, 5 та 6 серпня, на українців чекає сильна спека. Подекуди стовпчики термометрів підійматимуться до +38...+40 градусів, опади ймовірні лише на заході. А в неділю в Україні здійметься сильний вітер, передають Патріоти України.

"Завтра в західних областях, а в неділю в усій Україні передбачається сильний вітер. Погода буде, як в Єгипті - спека, палюче сонце і сильний вітер", - прогнозує синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, у ніч на суботу та в ніч на неділю температура повітря в Україні становитиме +20...+25 градусів, найближчої ночі на заході +17...+22 градуси.

За даними Наталки Діденко, вдень 5 серпня температура повітря в Україні очікується від +30 до +37 градусів. 6 серпня в більшості областей України +33...+38, на півдні та сході, ймовірно, місцями до +38...+40 градусів. У західних областях +24...+29 градусів.

"Переважатиме протягом уїк-енду суха сонячна погода, лише в західних областях - подекуди короткочасні грозові дощі, у неділю на заході можливі сильні зливи, шквали та град", - попередила вона.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У столиці, за даними Наталки Діденко, 5- серпня очікується +35 градусів. Без опадів. 6 серпня очікується вже +37 градусів. "Також за єгипетським зразком - спекотно, сонячно та вітряно", - попереджає синоптик.

У нічні години передбачається +22...+24 градуси."Послаблення спеки - вже у понеділок-вівторок (на сході спека ще затримається)",- резюмувала синоптик.

Спека в Україні

За даними Погода УНІАН, найблиєчі вихідні в Україні будуть неймовірно спекотними. 5 серпня в Україні буде сухо та сонячно, а у неділю на заході пройдуть дощі та грози, які трохи зіб'ють градус - на решті території температура підніметься до +33°...+38°.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...