Погода готує "сюрпризи": Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться спека

Сильні дощі, які 13 липня обрушилися на північ і схід України, поступово покинуть територію країни 15 липня. Про це в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, 15 липня очікуються помірні дощі на північному сході України, на півночі і в Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях. Крім того, локальні дощі можливі в середу на Волині, Рівненщині та в Карпатах.

По всій же решті території країни буде сухо і сонячно. Температура повітря очікується +21 +26 градусів, на півдні до +26 +28 градусів, на крайній півночі місцями +18 +20 градусів. У Києві температура повітря підвищиться до 23 градусів. Протягом тижня потепління триватиме, в більшість областей України.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...