Погода на вихідних кардинально зміниться: Синоптики оновили прогноз на 3-4 червня

3 червня в західних, північних областях, більшості центральних, навіть на Одещині та Миколаївщині температура повітря відчутно знизиться.

Сьогодні протягом дня очікується +17...22℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

"Дощі з грозами втримаються у центрі (окрім Вінниччини), подекуди на сході та в Приазов'ї. А завтра нехай клечання, м'ята, любисток прикрасять домівки, відженуть нечисту силу, хай згадаються усі, хто вже не з нами, хай цей казковий запах від зілля, який буває лише на Трійцю, підтримає і наповнить серце рідною радістю", – ідеться в повідомленні.

Більшість території України знову опиниться у сухій погоді. Східна частина, Херсонщина, Запоріжжя, Крим залишаться серед майже спеки, +24...29℃.

У неділю, 4 червня, в Україні повсюди переважатиме суха сонячна погода з температурою повітря +20...26℃..

У Києві і в суботу, і в неділю опадів не буде. 3 червня похолоднішає до +18...20℃, а в неділю буде +20...23℃


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...