Погода не порадує: Діденко розповіла, яким буде перший зимовий день в Україні

Зима в Україні розпочнеться снігом. І це – логічно. Хоча б десь присутнє професійне наповнення, атмосфера – розумниця. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, зазначають Патріоти України.

"1-го грудня сніг буде мокрим, бо температура повітря, хоча й очікується низькою, проте все ж серйозного морозу поки що нема і довкілля не охололо достатньо. Карта показує найбільшу ймовірність снігу завтра в Україні! Там, де буде тепліше, зрозуміло, йтиме дощ.

Вітер залишається рвучким, подекуди навіть сильним, переважно західного напрямку - шалики не забудьте на шию, шапки на голову. Температура повітря в більшості областей України найближчої ночі 0-4 градуси морозу, завтра вдень від 1 морозу до 4 тепла, у південній частині +3+8 градусів. На дорогах вже з'являється ожеледиця - обережно!

Кияни! Завтра очікується мокрий сніг, на дорогах слизько та "каша", з обіду опади поступово припинятимуться. Вітер західний, поривчастий, некомфортний. Вночі 0-2 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

2-3 грудня потепліє на кілька градусів, проте з вихідних знову очікується похолодання. Грійтеся! Від теплих думок, спогадів про хороше літо і реальними планами на літо прийдешнє. Хіба б ми цінували сонце й літо, якби не листопад і грудень із своїм хмарним бурчанням та сірою пеленою за вікном? Я вже згадувала, наша атмосфера - розумниця".

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...