Погода різко погіршується: На зміну спеці ідуть потужні дощі. У Києві оголошено штормове попередження

Субота, 26 червня, повинна стати в Україні останнім спекотним днем, після якого настане невелике похолодання. Такий прогноз дала заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталя Голеня, зазначають Патріоти України.

Починаючи відсьогодні, в Україну прийдуть дощі, температура почне знижуватися. Через прихід прохолодного атлантичного повітря температурний фон знизиться на кілька градусів. Температура в країні вже 27 червня не буде перевищувати + 29 градусів.

За прогнозами синоптиків, 26 червня дощі з грозами чекають жителів західної, південної, північної України, а також Запорізької області.

Найспекотніше буде в північному регіоні — днем температура тут досягне позначки в + 32- +35 градусів, вночі опуститься до + 19- + 23.

У західних областях буде прохолодніше і в порівнянні з попереднім днем — тут очікується від + 24- + 28 вдень і +18 — + 21 вночі.

На півдні, зокрема на Чорному і Азовському морях, теж будуть дощі з грозами, але прохолоди вони не принесуть. Вдень стовпчики термометрів виростуть до + 29- + 33 градусів, вночі — + 20- + 23.

У центрі і на сході, за винятком Сумської і Запорізької областей, очікується спекотна, сонячна з мінливою хмарністю погода. Температура вдень + 31- +35, вночі — +19 — + 21 градус.

Киянам слід готуватися до значного погіршення погодних умов.


У столиці очікується гроза, місцями град і шквали вітру 15−20 м / с. Через ускладнення погоди синоптики оголосили штормове попередження (рівень небезпеки жовтий). Водночас, попри зливи та шторм, у місті буде панувати спека. Вдень стовпчик термометра досягне позначки + 34 градуси, а ввечері температура знизиться до + 25 градусів.


Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...