Погода різко зміниться: Українцям дали крижаний прогноз і назвали терміни

В Україні у суботу і в неділю прогнозується тепла погода. Максимальна температура повітря сягатиме + 4 + 9 градусів, розповіла синоптик Наталка Діденко, зазначають Патріоти України,

Більш холодною очікується погода в західних областях, від 2 морозу до 3 градусів тепла. У неділю стане холодніше в східній частині України, розповіла вона в Facebook.

Синоптик попередила, що територія України перебуватиме під впливом вологої повітряної маси, очікуються періодично мокрий сніг та дощ залежно від температури повітря.

У Києві вихідні, 11-12 грудня, передбачаються теплими і вітряними,можливий періодичний дощ. "Похолодання прийде в Україну на день Андрія Первозванного, однак говорити про серйозні морози поки немає прогностичного грунту", - додала Діденко.

За прогнозом Укргідрометцентру, в Україні на ці вихідні (11-12 грудня) будуть як дощі, так і снігопади. Температура повітря в суботу буде плюсова, а в неділю похолодає.

11 грудня дощі будуть у центральних, частково західних, східних та південних областях. У Рівненській області буде невеликий сніг, а в Хмельницькій - сніг з дощем. Температура повітря становитиме від -3 до +9 градусів, вдень від -1 до +13.

12 грудня синоптики прогнозують снігопади в західних областях. У Житомирській, Одеській, Хмельницькій та Вінницькій областях - дощі. У центрі країни буде хмарно, а на сході - мінлива хмарність. Температура повітря становитиме вночі від -1 до +7 градусів, вдень від +1 до +11 градусів.
Раніше метеоролог Віра Балабух розповіла про те, що в Україні грудень 2021 може бути на 1-2 градуси тепліше, ніж в середньому за період 1993-2016 років, а січень і лютий — на 2-3 градуси.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.