Погода в Україні битиме рекорди: Синоптики поділилися свіжим прогнозом

Погода в Україні принесе рекордне тепло вже 1 квітня, проте в деяких регіонах можливі дощі і навіть грози. Про це розповіли синоптики Наталка Діденко і Український гідрометцентр, передають Патріоти України.

"Перше квітня обіцяє бути найтеплішим за хтозна скільки часу. У четвер у більшості областей України очікується +15+20 градусів!" - пише Наталка Діденко А от уздовж смуги Сумщина - Черкащина - Полтавщина - Одещина повітря буде трохи свіжішим, але також тепло - тут від +11 до +15 градусів. Також свіжувато буде в прибережних морських зонах.

Вітер - з південного заходу, невеликий або помірний. Що стосується опадів, то 1 квітня дощі очікуються в західних і місцями північних областях. А на решті територій буде без істотних опадів.

Західний же регіон накриє першими весняними грозами. У Києві завтра неймовірно тепло - від +17 до +1 градусів. Суттєві опади малоймовірні, а от п'ятниця буде дощовою.

Синоптик уточнила, що першоквітневе потепління буде тимчасовим, бо вже 2-го квітня холодний атмосферний принесе в Україну більше дощів, температура почне поступово знижуватися, спочатку на Заході та Півночі. На вихідних похолодає вже у більшості областей України. Синоптики Українського гідрометцентру показали на картах, якою буде температура, і де пройдуть опади 1 квітня.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...