Погода в Україні на Новий рік буде із сюрпризом: Синоптики оновили прогноз і розповіли, чого чекати

Погода в Україні в Новому році буде без снігу, так як напередодні свят очікується відлига. Але в грудні українцям доведеться потерпіти від морозів і різких перепадів погоди. Так вважає народний синоптик Леонід Горбань. А ось його колега Володимир Деркач висловив дещо іншу думку, передають Патріоти України.

За розрахунками Леоніда Горбаня, перший тиждень грудня пройде "на плюсі" - близько +4+5 градусів. А ось 6 грудня ймовірний сніг з дощем.

8-14 грудня прийдуть морози близько -9... -11 градусів. Крім того 8-11 числа ймовірний сніг. Потім до 17 грудня чергова хвиля потепління зі снігом і дощем.

Зате з 18 по 28 число очікується затяжний період з морозами до -10... -13 градусів. 18-20 грудня і 27-28 грудня, за прогнозом Горбаня, можливий снігопад.

А ось за кілька днів до Нового року почнеться відлига. 29-31 грудня температура повітря стане плюсовою (+1...+3 градуси). 29-30 грудня може пройти сніг з дощем, який при плюсі буде танути.

А ось січень, за розрахунками синоптика, сильних морозів не обіцяє. "В січні буде три відлиги і три періоду морозів, але сильних морозів не очікується", - додав Леонід Горбань. Зазначимо, що розрахунки синоптика актуальні для центральних регіонів України, включаючи Київ.

А ось народний синоптик Володимир Деркач вважає, що в кінці року будуть невеликі морози і опади у вигляді снігу. Але напередодні очікується відлига. У період з 20 грудня народний синоптик спрогнозував аномально теплу погоду, яку він назвав "зимовим бабиним літом".

Ринок відкритий, але : Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...