Погода в Україні: Сонце і весняне тепло контрастуватимуть з нічними морозами і короткочасними дощами

Погода в Україні в найближчі вихідні буде нестабільна, з сильними перепадами температур. Вночі місцями можливі морози, а вдень у кількох областях пройдуть дощі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Український гідрометцентр.

Погода в Україні у суботу, 3 квітня

На сході дощами зачепить Луганську і Донецьку області, в інших невеликі опади можливі вночі, а вдень буде сухо. Очікується посилення вітру. Вночі в регіоні +3 +6 градусів, вдень від +9 до +12 градусів.

У південній частині дощ буде йти вночі, вдень очікується ясна та суха погода. Вночі +3 +6 градусів, вдень прогріється до +11 +14 градусів, в Одесі до +10 градусів. В Криму пройде невеликий дощ, вночі - +4 +6 градусів, вдень +11 +13 градусів.

На півночі без істотних опадів, сухо. Вночі від 0 до +2 градусів, удень повітря прогріється до +9 +11 градусів.

Більшу частину західних областей накриє короткочасними дощами, вночі температура знизиться до -2 градусів, вдень прогріється до +8 +11 градусів.

У центрі нічний дощ закінчиться до ранку і весь день буде сухо і ясно. Вночі +2 +4 градуси, вдень +10 +13 градусів.

У Києві 3 квітня без істотних опадів, очікується ясна погода. Вночі у столиці від 0 до +2 градусів, вдень +8 +10 градусів.

Карта погоди в Україні на суботу, 3 квітня

Погода в Україні в неділю, 4 квітня

Схід країни охопить дощами, сухо буде тільки в Харкові. Вночі в регіоні очікується від 0 до +3 градусів, вдень від +8 до +11 градусів.

У південній частині країни буде йти дощ, місцями сильний. Нічна температура повітря становитиме +2 +6 градусів, вдень очікується від +7 до +10 градусів. У Криму можливий дощ, вночі - +4 +6 градусів, вдень від +10 до +12 градусів.

На півночі без істотних опадів, можливо невелике посилення вітру. Вночі в регіоні від 0 до -2 градусів, вдень прогріється до +9 +11 градусів.

У західних областях дощі відступлять, але очікується посилення вітру. Нічна температура очікується від 0 до -2 градусів, вдень у більшості областей +9 +11 градусів, у Львові +6 +8 градусів.

У центрі буде йти дощ вночі та вдень, можливе посилення вітру. Вночі від -1 до +2 градусів, вдень прогріється до +8 +11 градусів.

У Києві 4 квітня без істотних опадів, невеликий вітер. Вночі у столиці від -1 до +1 градуса, вдень до +9 +11 градусів.

Нічні морози і короткочасні дощі: які області погода на вихідних не потішитьКарта погоди в Україні на неділю, 4 квітня

Нагадаємо, рані

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...