Погода здивує українців контрастами і різкими перепадами: Синоптики дали детальний прогноз на три місяці

Погода в Україні цієї зими швидше за все не порадує жителів справжнім снігом. Синоптики відзначають, що періоди похолодання будуть і весна прийде пізно, але в цілому зима буде аномально теплою і з дощами, передають Патріоти України.

За словами народного синоптика Володимира Деркача, в січні буде два періоди похолодання, але другий місяць зими буде досить теплим.

"Буде два періоди похолодання в січні, згідно з моїм прогнозом. Перший і невеликий очікуємо вже в кінці першої декади місяця. В середині другої – також буде коротке похолодання. Але не чекаємо сильних морозів", - розповів синоптик.

Найближчим часом сніг можливий тільки на сході країни та трохи припорошить в Карпатах. Лютий буде за прогнозом Деркача, ще тепліше, ніж січень. А ось весна прийде пізно – в березні буде холодно, а початок квітня стане дощовим.

Як розповів народний синоптик Леонід Горбань, січень 2021 року буде контрастним – очікується аномальне тепло і різкі перепади до морозів. Перша половина місяця буде теплою, але з дощами. А в другій половині січня вдарять морози та можливі снігопади.

Лютий почнеться зі сніжної та морозної погоди, потім будуть чергуватися відлига і невеликі морози, а кінець зими буде теплим, але мокрим – з дощами та снігопадами.

Березень принесе в Україну сніг, дощі та морози, невелике потепління буде в другій декаді березня, але потім знову похолодає і йтимуть дощі з мокрим снігом.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...