Погода зміниться: Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, коли чекати на потепління

У п'ятницю, 22 березня, на території України прогнозується підвищення температури повітря до + 14 °C. Уже на вихідних вона коливатиметься у межах +10...+17 °C. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко передають Патріоти України.

"22-го березня в більшості областей України протягом дня очікується +9...+14 °C, а 23-24 березня +10...+17 °C", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у п'ятницю дощі ймовірні, лише місцями в західних областях. Решту території України накриє суха та сонячна погода.

У Києві 22 березня опадів не очікується. Світитиме сонце, а денна температура повітря коливатиметься близько +10 °C.

Що очікувати на вихідних

У суботу та неділю, за словами синоптикині, посилиться вітер, а в західних областях 24 березня похолоднішає на кілька градусів.

Натомість у столиці 23 та 24 березня потеплішає до +10...+14 °C, проте в суботу та неділю в окремих районах Києва можливий невеликий дощ.

Водночас Наталка Діденко зауважила, що на вихідних прогнозується південний чи південно-західний рвучкий вітер.

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...