Погодні гойдалки: Синоптики розповіли, яких "сюрпризів" чекати українцям

Після холодного початку місяця в Україну прийшли весняно-літні температури. 14-19 травня в Україні буде тепла погода, але з дощовим акордом, за даними Укргідрометцентру, повідомляють Патріоти України.

У вівторок, 14 травня, синоптики прогнозують дощі з грозами в західних, північних, частині східних і центральних областей. Лише на півдні, а також у Донецькій, Дніпропетровській і Вінницькій областях синоптики опадів не очікують.

Вдень на заході буде +15+19, на решті території України - від 22 до 25 градусів тепла. Вночі по всій країні очікується +9+12.

У середу дощі з грозами підуть з частини північних та центральних областей, але збережуться на заході країни. Температура повітря вдень у західних +18+20, у північних та центральних областях буде +23+25, а на сході і півдні України очікується +26+28. Вночі буде +10+13 по всій Україні.

Не зміниться температурна картина і у четвер, 16 травня. Найхолодніше буде у Волинській, Львівській та Івано-Франківській областях +17+19. А найтепліше - в Донецькій і Луганській +26+28.

В останній робочий день тижня температурна картина вирівняється практично по всій країні. У західних областях повітря прогріється до 20-22 градусів, а на решті території буде +23+26. Вночі на заході, півночі та в центрі країни очікується +10+13, а в східних і південних областях буде +13+16.

Грозові дощі очікуються в західних, північних і центральних областях. На сході і півдні буде сухо.

Не відступлять дощі і у вихідні. Безхмарну погоду синоптики прогнозують лише на сході країни. Вдень на більшості території країни очікується + 20+22, а в південних областях повітря прогріється до 24-26 градусів.

Червень та липень 2019 року будуть аномально спекотними в Україні. А температура повітря підніматиметься вище +30 градусів. Незважаючи на сонячну погоду, влітку буде й кілька дощових днів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...