Погодувати "милих тваринок" спокійно не вдалося: Стадо бізонів напало на відвідувачів еко-парку під Києвом

Гід залишив родину із дітьми на самоті з дикими тваринами.

В еко-парку під Києвом сім'я зазнала нападу стада бізонів і зубра - люди, на щастя, не постраждали, а ось їх автомобілю дісталося, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє телеканал «ICTV», про цю подію журналістам розповів підприємець Юрій Цвіркун, який приїхав в парк в селі Медвин разом з сім'єю. За його словами, чоловік, який працює в парку, обіцяв їх супроводжувати, проте незабаром відволікся. «Співробітник господарства дав морквину і запропонував погодувати оленів і коней Пржевальського на сусідньому полі. Ми, двоє дорослих і четверо дітей, пішли туди. Одна з тварин почала брикатися і дивом не вдарила мою восьмирічну дочку», - розповідає Юрій Цвіркун.
Коли люди повернулися до машини, яку вони залишили на полі, то виявили поруч з нею бізонів і зубра. Тварини почали їх переслідувати і сім'ї довелося рятуватися втечею. Дорослі та діти, за словами підприємця, добігли до виходу, проте ворота були закриті на замок. У цей час тварини зосередили свою увагу на їх машині. Пізніше з'ясувалося, що їхній гід зайнявся іншою групою і поїхав на інше поле. Постраждалі викликали поліцію і написали заяву.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...