Погралася із рушницею: На Житомирщині подружка поранила 10-річну дівчинку

Господар гвинтівки розповів, що він використовував її для відлякування птахів від плодових дерев.

28 червня в селищі Черняхів Житомирської області шестирічна дівчинка вистрілила з рушниці в свою 10-річну подругу. Як повідомляє прес-служба Національної поліції, діти випадково знайшли у дворі господарську пневматичну гвинтівку, передають Патріоти України.

В результаті пострілу постраждала отримала поранення плеча. Її доставили в лікарню. Господар гвинтівки розповів, що він використовував її для відлякування птахів від плодових дерев. Зброю передано на дослідження фахівцям.

В даний час стан дитини задовільний, загрози її життю немає. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...