Погрожує перейти кордони: Терорист Прилєпін закликав Росію до масштабного наступу на Донбасі

Російський письменник-терорист Захар Прилєпін, який воював у рядах окупантів Донбасу, виступив із закликом піти в атаку на українську армію, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі Прилєпін висловив обурення тим, Україна відмовилася прописати особливий статус Донбасу у Конституції.

При цьому терорист навіть не зміг правильно написати прізвище міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова.

"Представник України заявив про фактичний вихід України з Мінських угод. Віце-прем'єр, який відповідає за реалізацію Мінських угод від Зеленського, Олексій Резник [Резніков] заявив: "Україна не буде вносити особливий статус Донбасу до Конституції". Ну, нарешті. Давайте перейдемо в наступ уже", – написав Прилєпін.

"Як тільки дійдемо до кордонів Донецької і Луганської областей, Мінський процес тут же відновиться з новою небаченою силою. А то забули серпень 14-го і зиму 15-го", – вибухнув погрозами він.


Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...