Погрожують розстріляти дітей: У Рубіжному окупанти змушують жінок шпигувати за позиціями ЗСУ

У Рубіжному Луганській області російські окупанти викрадають дітей та змушують їхніх матерів ставати "шпигунками". Як повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, у разі відмови окупанти погрожують розстрілювати дітей, передають Патріоти України.

«Орки крадуть дітей, а потім змушують матерів, щоб вони йшли на позиції українських військових під егідою того, що їм потрібна гуманітарка. Брати якісь там гуманітарні набори або просто продукти, потім повертатись назад і розповідати, як облаштовані позиції українських захисників. Якщо жінки цього не зроблять, то вони погрожують розстріляти дітей», — розповів Гайдай.

Він зазначив, що в Рубіжному тривають позиційні бої, а українські військові успішно відбивають атаки ворога і не дають окупантам просунутися вглиб міста.


Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...