Погрожують спалити військкомат: Мешканці Врадіївки звинувачують співробітників ТЦК у побитті чоловіка

У скандально відомій Врадіївці на Миколаївщині поліція з’ясовує обставини побиття місцевого мешканця Олександра Максимова, донька якого днями повідомила в соцмережах, що його жорстоко побили начебто в місцевому ТЦК. Після отримання травм Олександр Максимов був шпиталізований, інформують Патріоти України.

"Під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили виявили цей допис, після чого це було попередньо кваліфіковано як умисне легке тілесне ушкодження. Подія (побиття – Ред.) розслідується", – повідомила речниця поліції Миколаївщини Марина Калина.

За даними поліції Миколаївщини, чоловік після побиття був шпиталізований, але правоохоронці уточнюють, що місце та обставини його побиття з’ясовують. Своєю чергою в обласному ТЦК нам повідомили, що зацікавлені з’ясувати те, де насправді було побито цього громадянина.

"З’ясовуються обставини побиття, хочеться допомогти цій людині з’ясувати те, хто ж його побив, тому що ТЦК до цього не має жодного стосунку. Чекаємо на висновки розслідування від поліції", – повідомили ТСН.ua уповноважені військові в Миколаївській області.

Тим часом місцеві мешканці встигли масово прокоментувати побиття чоловіка. Не чекаючи на висновки слідства, деякі громадяни закликали в соцмережах спалити ТЦК так, як свого часу це було зроблено з поліцейським відділком саме у Врадіївці.

"Спаліть їх нах**, зробіть так, як з поліцейським відділом", – написав у соцмережі один з дописувачів.

Ймовірно, мешканці регіону згадали події літа 2013 року, коли жителі Врадіївки закидали "коктейлями Молотова" райвідділ міліції. Це сталося після того, як місцева дівчина Ірина Крашкова повідомила про те, що її зґвалтували два міліціонери з Врадіївського райвідділу міліції. Вирок у "врадіївській справі" було оголошено наприкінці 2013 року.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...