Погрожувала скинути активістів разом із драбиною: У Запоріжжі жінка влаштувала скандал через патріотичний мурал (відео)

В Запоріжжі жінка влаштувала скандал через патріотичний мурал з написом ЗСУ. Місцева мешканка погрожувала, що скине художника з драбини, якщо той не припинить створювати малюнок. Однак вона заявила, що нібито є патріоткою. Скандал потрапив на відео, його опублікували в місцевому Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Так, місцева мешканка побачила, що на одному з будинків активісти створюють мурал. Їй це не сподобалося. Жінка підійшла до художника і почала вимагати, щоб той припинив створювати малюнок.

Вона заявила, що нібито є патріоткою, але все одно зафарбує мурал коричневою фарбою. На думку жінки, через малюнок будинок можуть зруйнувати окупанти. Місцева мешканка погрожувала, що скине драбину, на якій стояв художник. Після слів вона перейшла до дій і почала кидатися на активіста з кулаками. Жінка штовхала художника, він міг впасти з драбини. Чим закінчився скандал - невідомо. Однак активісти все ж закінчили створення муралу, попри всі погрози "патріотки".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...