Погрожували ножами та стріляли: Під Києвом друзі відбили у копів порушника ПДР (фото, відео)

Для затримання правопорушників було залучено бійців спецпідрозділу КОРД.

У п'ятницю, 11 грудня, в селищі Терезине Білоцерківського району (Київська область) екіпаж патрульної поліції зазнав нападу з боку "групи підтримки" порушника правил дорожнього руху, які під'їхали на трьох автомобілях і забрали свого товариша. Під час спроби їх затримання в бік співробітників поліції пролунав постріл. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що поліцейські зупинили автомобіль, водій якого знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Під час складання адміністративних матеріалів на місце події під'їхали три автомобілі товаришів правопорушника. Вони накинулися на поліцейського з кулаками, після чого зникли в невідомому напрямку. Незабаром одну з машин поліцейські помітили на автодорозі Київ-Одеса.

"На законну вимогу правоохоронців водій не зупинився і на великій швидкості продовжив рух. У селі Озерна автомобіль заїхав у двір, пасажир вийшов з машини, вистрілив і погрожував правоохоронцям зброєю", - повідомили в прес-службі.

Для затримання правопорушників було залучено бійців спецпідрозділу КОРД. Ними виявилися троє місцевих жителів віком від 24-х до 53-х років. Під час невідкладних обшуків за місцем їх проживання було виявлено та вилучено речові докази, зокрема зброю і боєприпаси.

"За даним фактом порушено кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ст. 348 (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні поліцейської прес-служби.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...