Погрожували ножем: У центрі Києва молодики відібрали у адвоката 350 тис. доларів

У Києві невідомі, погрожуючи ножем, відібрали у адвоката портфель з 350 000 доларів. Інцидент стався в четвер, 10 вересня, близько 15:00 в районі Арки Дружби Народів. Про це кореспонденту "Страны" розповіло джерело в МВС, передають Патріоти України.

За даними співрозмовника, близько 15:00 в поліцію звернувся практикуючий в Києві адвокат - Руслан Б. Він розповів, що його побили двоє невідомих у спортивному одязі і відібрали 350 000 доларів.

Як з'ясувалося, того дня адвокат заїхав до себе в офіс, де взяв у колеги-адвоката 350 000 доларів для того, щоб передати їх іншій людині. Юрист з третиною мільйона в портфелі виїхав з офісу на таксі, але по дорозі вирішив заїхати на зустріч з ще одним клієнтом у районі Арки Дружби Народів. Але ця зустріч не відбулася, тому що клієнт її скасував, і адвокат попрямував з портфелем до таксі.

У цей час до нього підскочили два молодики в спортивних костюмах і забрали гроші, при цьому вдаривши кілька разів і блиснувши ножем перед обличчям жертви. Потерпілий відразу ж викликав правоохоронців і зараз поліцією заведено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України - розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

За цей злочин передбачено покарання до 10 років в'язниці з конфіскацією майна. Поліція зараз переглядає вуличні камери відеоспостереження з метою встановлення осіб розбійників. Також перевіряється версія про наводку на потерпілого кимось із знайомих, хто знав про гроші.

Про потерпілого адвоката відомо з відкритих джерел, що він, крім основної професії, має ще незвичне хобі - захоплюється літературою з чорної магії і навіть продає через інтернет якісь антикварні книги про чаклунство.

Джерело: Страна

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...