"Погрожували перевести гроші українським націоналістам": Шахраї викрали в росіянки 20 млн рублів

Російська військовослужбовиця залишилася без 20 мільйонів рублів, боячись що її заощадження потраплять до рук «українських націоналістів». Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Спочатку 34-річній Людмилі з Хімок зателефонував «слідчий з управління боротьби з економічними злочинами», який приголомшив її новиною, що на її ім’я хтось взяв кредит. Поки жінка збиралася з думками і розповідала про суму усіх своїх заощаджень на картці, її перемкнули на «фінансового фахівця», а потім і на «співробітника ФСБ». Той повідомив, що її заощадження можуть надіслати націоналістам в Україну.

Далі з окупанткою поговорив фінансовий співробітник банку, який переконав жінку оновити рахунок, зняти всі кошти, взяти кілька кредитів і перерахувати все це на «безпечний» рахунок, що вона і зробила.

Коли ж росіянка схаменулася (за два дні), то виявила, що більше не мільйонерка – свої 20 мільйонів російських рублів вона відправила шахраям. З'ясувалося, що жінка взагалі ніколи не чула про телефонне шахрайство, чим дуже здивувала поліцейських.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...