Погрожували свідку газовим балончиком: У Києві нахабні злодійки намагалися обікрасти жінку (відео)

Знамениті київські злодійки знову попалися на гарячому, але в цей раз вони перейшли до реальних загроз. У мережі з'явилося відео інциденту. Про це повідомляє Telegram-канал Київ Оперативний, передають Патріоти України.

У підземному переході на Деміївській автор зняв на відео, як знамениті київські злодійки з Берегівського хутора вкрали у жінки її особисті речі. Примітно, що після того, як дівчата побачили, що їх знімають, вони відразу почали погрожувати автору газовим балончиком.

Банда злодійок орудує в Києві вже не перший місяць. Дівчата регулярно з'являються в метрополітені і намагаються обікрасти перехожих. Подібні інциденти рідко знімають на відео, так як злодійки дуже спритні.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...