Погрожували вбити його і дружину: У Москві шахраї обібрали ветерана, який сидів на параді поруч з Путіним (фото)

У Москві обікрали ветерана Великої Вітчизняної війни, 96-річного Василя Проніна, якого на параді перемоги президент Росії Володимир Путін, що сидів поруч, сховав від холоду плащем. Про це повідомляє «Московський комсомолець», передають Патріоти України.

Спочатку шахрай зателефонував ветерану і представився дільничним. Він поцікавився його здоров'ям і порадив дзвонити йому в разі проблем.

Через деякий час пенсіонеру знову подзвонили шахраї, погрожуючи йому і його дружині вбивством в разі, якщо вони не переведуть їм 400 тисяч рублів. Після цього ветеран набрав номер "дільничного", який дзвонив йому раніше. Той проінструктував Проніна, пообіцявши, що при передачі суми шахраїв затримають.

Пенсіонер зняв з рахунку всі свої заощадження і за вказівкою «дільничного» скинув шахраям пакет з грошима через вікно. Пронін виконав інструкції, невідомі забрали гроші і зникли, так само як і «дільничний».

РосЗМІ зазначають, що саме Пронін сидів поруч з Путіним під час Параду Перемоги в Москві. І на відео потрапив випадок, коли Путін допоміг йому накинути верхній одяг.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...