Погрожували "вбивством честі": У Дагестані росіянку зі Швеції, яка приїхала до родичів, хотіли насильно видати заміж

Дівчину утримували у будинку родичів, у неї відняли телефон та документи.

У Дагестані 18-річна мешканка Швеції приїхала в гості до родичів, а ті під загрозою вбивства спробували видати її заміж. Дівчині вдалося втекти. Про це пише російський сайт "Відкриті медіа" з посиланням на адвоката проекту "Правова ініціатива" Ольгу Гнезділову, передають Патріоти України.

Повідомляється, що дівчина з 9 років живе у Швеції. Батьки попросили дівчину з'їздити в Дагестан, щоб відвідати діда та побувати на весіллі родичів. Але коли 23 червня вона приїхала, їй заявили, що вона зобов'язана вийти заміж за людину, з якою вони домовилися про весілля.

"Коли вона відмовилася, її стали бити", - заявила Гнезділова.

Після цього дівчину насильно утримували у будинку родичів, у неї відняли телефон та документи. Повідомляється, що дядько дівчини погрожував їй "вбивством честі", заявляючи, що відмова від заміжжя зганьбить сім'ю.

У якийсь момент полонянка зв'язалася зі своїм другом у Швеції та попросила його про допомогу, а той звернувся у шведську поліцію. Пізніше їй вдалося зателефонувати в дагестанську поліцію, і 29 червня її забрали на допит у МВС. Вранці 30 червня вона пішла з відділення, втекла від родичів та поїхала з Дагестану.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.