Погрожував фізичною силою і не тільки: Генерал-полковнику Росії повідомили про підозру у справі про окупацію Криму

Українські прокурори повідомили про підозру у справі про окупацію Криму генерал-полковнику Збройних сил Росії, який зараз займає посаду радника міністра оборони країни-агресора. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

Генерал-полковнику повідомлено про підозру за такими фактами:
  • пособництво у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України;
  • підбурювання до вчинення державної зради;
  • пособництво у веденні агресивної війни.

За даними слідства, в лютому-березні 2014 року він командував Південним військовим округом ВС Росії і організував оточення бронетранспортерами та блокування військової частини А2272 1-го батальйону морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ.

Крім того, генерал-полковник, погрожуючи застосуванням фізичного насильства і зброї, підбурював офіцерів 1-го батальйону морської піхоти Збройних сил України та управління берегової і територіальної оборони до вчинення державної зради. Як уточнює ZN.UA з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах, ім'я підозрюваного - Олександр Галкін.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...