Погрожував патрульним зв'язками в СБУ: У Києві спіймали "гонщика", який розігнався до 200 км/год

У Києві патрульні зупинили нахабного водія, який порушив ПДР та погрожував поліцейським зв'язками в СБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на на "Київ Оперативний".

"Патрульні поліцейські помітили як дехто на автомобілі BMW пролетів по Градинській на заборонений сигнал світлофору. Копи поїхали за водієм, ввімкнули проблискові маяки та подали сигнал про зупинку, але водій і не думав зупинятися. Почалася погоня. По Північному мосту швидкість неадекватного порушника місцями ледь не сягала 200 км/год. Майже на з‘їзді на Оболонь неадекват зачепив Volkswagen і помчав далі", - йдеться в повідомленні.

Наздогнати та заблокували рух водію вдалось на вулиці Героїв Сталінгарада, 27. Із авто вийшов чоловік напідпитку та заявив, що за кермом був не він.

"І взагалі він зараз подзвонить своєму впливовому азербайджанському родичу, який працює в СБУ, і той всіх позвільняє. Зі сторони це все просто виглядало, як дешеві понти перед своєю не менш п‘яною супутницею. Звісно, від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння неадекватний водій відмовився", - повідомили патрульні.

Зазначимо, що цього водія у жовтні 2019 року було вже позбавлено права кермування за аналогічне правопорушенння.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...