Погрожував та розбив телефон: Нардеп Микитась напав на голову сільради (відео)

Постраждалий Сергій Пінчук заявив, що після події йому довелося викликати швидку.

Максим Микитась. Фото: InfoResist.

Народний депутат України і київський забудовник Микитась Максим напав на голову сільради села Любеч Ріпкинського району Чернігівської області. Про це повідомляє «UA: Чернігів», передають Патріоти України.

На оприлюдненому відеозапису засідання сільради видно, як народний обранець лається на Сергія Пінчука та погрожує йому в’язницею. У відповідь глава ОТГ дзвонить в поліцію. Потім між ними починається бійка, Микитась відбирає у Сергія Пінчука мобільний телефон і кидає його в стіну.

У коментарі журналістам Пінчук заявив, що після події йому довелося викликати швидку. ДБР розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення хуліганських дій народним депутатом України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

Коментар самого народного депутата поки отримати не вдалося.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...