Погрожував вбити чи зганьбити на весь світ: Під Вінницею 14-річний школяр згвалтував дитину

Гвалтівника не можна притягнути до відповідальності, посадивши за ґрати. Швидше за все його чекає спецучилище для малолітніх злочинців.

У Вінницькій області восьмикласник згвалтував дитину - четвертокласницю. Про це повідомляє ресурс "33-й новини", передають Патріоти України.

Інцидент стався в Шаргородському районі в селі Ярове. "Серед білого дня моя дочка перебувала на пасовищі, яке за селом. Там багато хто буває, тому що діти пасуть худобу, або просто відпочивають - канікули. І раптом на дочку напав неповнолітній житель нашого села, 14-річний восьмикласник з нашої місцевої школи і, застосувавши силу, згвалтував нашу дитину", - розповіла мама постраждалої.

Вона зазначила, що підліток почав залякувати дівчинку. "Потім почав залякувати, мовляв скажеш комусь - зганьбимо з хлопцями на весь світ через інтернет. А далі були ще більш грізні попередження - мовляв прикінчу...", - заявила матичетвертокласниці.

Дівчинка сама їй розповіла про інцидент, і вони разом з мамою написали заяву в поліцію. Правоохоронці ведуть слідство, проте в ресурсі зазначають, що гвалтівник малолітньої четвертокласниці і сам ще дитина. Тому його не можна притягнути до відповідальності, посадивши за ґрати. Швидше за все його чекає спецучилище для малолітніх злочинців. У селі негативно відгукуються про ґвалтівника і його сім'ю. Кажуть, що і його мати народила завагітнівши неповнолітньою.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...