"По**й. Лох не мамонт": В Одесі ресторан потрапив у гучний скандал через іноземця (фото)

В одному з ресторанів Одеси іноземному гостю виписали рахунок за вечерю на 60 тисяч гривень: у мережі звинуватили заклад в шахрайстві. Про це повідомляється на Facebook сторінці "Баба і кіт", повідомляють Патріоти України.

"В одному з одеських кабаків офіціант у змові з іншими "разом зробив" іноземця. А сам ресторан з цього ще й хизувався. Давайте зробимо їх відомими!", - йдеться у підписі до фото з чеком.

Йдеться про заклад під назвою Roasteria. Загальна сума, яку попросили заплатити відвідувача, склала 59081,25 грн, з яких 7706,25 грн взяли за обслуговування.

Також повідомляється, що в ресторані є два меню, одне з яких, зі звичайними цінами, надається українцям, а інше - іноземцям, яких приводять до ресторану дівчини, які нібито знаходяться в змові з закладом.

Особливо варто відзначити реакцію представників ресторану в соціальних мережах.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...