Пояснення вигадав дуже дивне: Голого чоловіка біля магазину поліція заскочила на інтимі

У місті Веро-Біч, штат Флорида, США 40-річний чоловік займався мастурбацією. Коли прийшла поліція, він заявив, що в нього були проблеми зі здоров'ям, а це - єдиний шанс покращити свій стан. Про це пише dailystar.co.uk, передають Патріоти України.

До поліції звернувся свідок, який повідомив, що біля цілодобового магазину він помітив голого чоловіка. Він розповів поліції, що Роуч "був голий і торкався себе під час мастурбації", перебуваючи на вулиці.

Прибувши на місце події, офіцери зіткнулися з Джейсоном Роучем, який раніше вже брав участь у ряді інцидентів, пов'язаних з публічною мастурбацією. Коли на нього поскаржились втретє - чоловіка затримали.

На допиті в поліції Роуч пояснив, що у нього "були проблеми з прямою кишкою, і щоб позбутися болю, йому довелося еякулювати". Роуч був заарештований за оголення статевих органів, що є кримінальним злочином. Його помістили в окружну в'язницю Індіан-Рівер. У травні чоловіка судитимуть.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...