Поява НЛО над містом у південній Бразилії викликала жваве обговорення у світі (відео)

Чоловік зняв на камеру НЛО, яке зависло над великим містом Куритиба, що розташоване на півдні Бразилії. За словами журналістів, оператор показав на відео типовий трикутний "НЛО". Він збільшив масштаб зображення, щоб розглянути об'єкт ближче, інформують Патріоти України з посиланням на The Mirror.

Однак користувачі платформи Reddit не змогли дійти єдиної думки, що саме знято на відео.

За словами одного з користувачів, виглядає так, нібито в об'єкта в небі рухаються маленькі ноги, око або щось іще.

"Моторошний до чортиків. Я не думаю, що це повітряна куля або дрон", — написав він.

Інший користувач заявив, що коли об'єкт потрапляє у фокус, то він починає виглядати як щось гладеньке й однорідної форми.

"Шасі" і світлі деталі з боків, я думаю, були просто артефактами того, що він був не у фокусі. На кадрах, де він у фокусі, він просто ширяє на місці. Він дійсно схожий на повітряну кулю, і немає жодних підстав думати, що це щось інше", — зазначив він.

Видання пише, що Бразилія також є місцем одного з найвідоміших спостережень НЛО в 1980-х роках, коли 19 травня 1986 року було зафіксовано кілька непізнаних літаючих об'єктів за одну ніч у кількох місцях. Бразильські ВПС навіть провели пресконференцію, присвячену спостереженням, на якій заявили, що мають лише технічні спостереження, але пояснити що це — не можна.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...