"Поїде до наших воїнів": Влад Яма зганьбився, знайшовши на смітнику у США "допомогу" для українських захисників (фото)

Танцівник і хореограф Влад Яма дедалі більше дивує українців. Далеко не всі розуміють намірів та інформацію, яку артист подає у своїх соцмережах. Черговий пост в Instagram не став винятком, зазначають Патріоти України.

Так, днями Яма у сторіз свого фотоблогу розмістив кадр, де зображений на вулиці з валізою. Як повідомив в описі під відео Яма, він знайшов цю валізу на смітнику у своїх сусідів і вже визначив її долю – танцівник заявив, що це буде допомога для українських бійців. "Ні, це не крадіжка. Викинули сусіди, але поїде до наших героїв і не порожня", - похвалився Влад Яма.

Проте юзерів радше обурила, ніж потішила ця новина: "він взагалі клепку має?", "щось дивне відбувається з Владом Ямою", "він наче в паралельній реальності живе, вже б не ганьбився", "думаю, наші захисники будуть дуже раді такій "допомозі".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...