"Поїхали в Україну до своїх рідних": Колишній друг Лорак розповів, що на другий день війни її кинула вся команда

Український режисер Олег Боднарчук розповів, що на другий день війни опальну співачку Ані Лорак кинула вся команда. За його словами, її співробітники повернулися в Україну, передають Патріоти України.

"Наскільки я знаю, на другий день після початку війни, вся команда, яка з нею працювала, а це в основному були українці, просто зникла. Просто поїхала в Україну до своїх рідних, напевно, до своїх батьків на батьківщину. Тому зараз усіма своїми справами вона займається сама. Тому це все виглядає безглуздо", - сказав Боднарчук в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Він додав, що раніше вони дружили з Лорак, тому йому не просто коментувати ситуацію, що склалася навколо неї. Також Боднарчук зазначив, що ідея Лорак поїхати з туром в Європу спочатку була провальною.

"По-перше, це дуже очікувано і прогнозовано, що ніякого туру в Європі бути не може. Не дуже зрозуміло, хто туди прийде. Це взагалі була безглузда ідея", - уточнив режисер.

Позиція Ані Лорак у війні

Співачка Ані Лорак довгий час мовчала про війну в Україні. Пізніше вона таки зважилася про це обмовитися у своїх соціальних мережах, але ніякої конкретики. Зірка зробила пост про те, що вона "поза політикою", і "несе любов людям через музику".

"Я заплющу очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена - моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі", - написала Лорак у Instagram.

І якщо довгий час Лорак переховувалась від громадськості, то зараз вона відкрито повернулася до Росії.

Втік зі зборів: Стало відомо, що сталося зі "всесвітньо відомим українським тренером", який відмовився повертатися в Україну

вівторок, 19 березень 2024, 6:45

Тренер "Чорноморець" Ігор Касьяненко, який відповідав у одеському клубі за фізичну підготовку, знайшов собі роботу у США. 14 березня стало відомо, що 36-річний уродженець Луганська втік перед поверненням команди з підготовчих зборів у Туреччині у лютом...

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...