"Поїхали захищати": Чичеріна з чоловіком потрапила під обстріл у Нагірному Карабасі

Російська співачка Юлія Чичеріна, яка в 2017 році отримала паспорт так званої "ЛНР" і неодноразово виступала на непідконтрольній Києву частині Донбасу, потрапила під обстріл в Нагірному Карабасі. Про це повідомляє Telegram-канал "Підйом", передають Патріоти України.

Так, Чичеріна разом з чоловіком Сухрабом Раджабовим потрапили під обстріл азербайджанських безпілотників в Карабасі на шляху до Степанакерту. За даними воєнкора Семена Пегова, зараз вони ховаються в укритті за 40 км від Ханканді.
За словами Раджабова, вони з дружиною поїхали в Карабах добровольцями. Під час обстрілу безпілотників члени їх групи поранень не отримали, проте вони ще не вибралася із зони ураження. "Начебто все обійшлося. Без поранень. Вони навколо зараз, ми ще не доїхали, тут навколо їх багато літає. Ми в Карабах поїхали підтримати, добровольцями", - повідомив Сухраб Раджабов.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...