Поїхав на авто і не повернувся: У Київській області зник відомий український журналіст Макс Левін

Відомий український документаліст Максим Левін зник у Вишгородському районі Київської області. Він був у районі бойових дій з фотоапаратом. Про це повідомляє Євгенія Мазур у Facebook, передають Патріоти України.

"Макс Левін поїхав на власному автомобілі фотографувати бойові дії 13 березня. Він залишив автомобіль біля села Гута Межигірська і пішов у бік села Мощун. З його телефону надійшло повідомлення об 11:23, після чого він більше не виходив на зв'язок та не з'являвся в мережі", - йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що в районі, де працював журналіст, проходили досить інтенсивні бойові дії. У зв'язку з цим друзі та колеги Левіна вважають, що він міг отримати поранення або потрапити в полон до російських військових.

Варто відзначити, що Левін працює як фотокореспондент, документальний фотограф і оператор для багатьох українських і міжнародних видань. Зокрема він співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske. Його фото публікували такі видання, як Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World News, The Moscow Time, Корреспондент.net, ELLE, TV-24, Radio Bulgaria, Ukraine (RFE/RL).

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...