"Поїхав заробити на весілля": Спливли подробиці про українців, загиблих у ДТП у Польщі (фото)

22-річний Віталій Падух із Тернопільської області, який 7 жовтня загинув у ДТП в Польщі, поїхав до цієї країни заробити грошей на своє весілля. Вдома на нього чекала кохана дівчина, якій він освідчився перед від'їздом, передають Патріоти України.

Віталій і 20-річний Ростислав Бойчук, який розбився в аварії разом із ним, дружили давно – обидва були родом із міста Бучач. У Ростислава залишилися мама й сестра, а батько хлопця також працював у Польщі.

Відомо, що Віталій Падух лише минулого тижня запропонував руку і серце своїй дівчині Нелі. І щоб зіграти весілля, вирушив на заробітки до сусідньої країни.

Хлопець не хотів просити кошти в батьків – вважав, що може заробити сам. Він пішов за прикладом батька, який також перебував на заробітках у Польщі. Вдома залишилися мама й дві сестри, молодшій – вісім років.

Зараз поліція Польщі в межах розслідування намагається встановити, що стало причиною смертельного ДТП. Нагадаємо, рано вранці 7 жовтня в місті Катовіце, Польща, автомобіль Opel Astra з двома молодими українцями на високій швидкості злетів з дороги, перекинувся і влетів у дерево. Частини автівки виявилися розкидані по всій дорозі, рятувальники насилу витягли з деформованого салону тіла хлопців.

Джерело: Обозреватель

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...