Поїздки на дачі стануть затратнішими: Болгарія більш ніж удвічі збільшує візовий збір для росіян

Як відомо, останні два десятиліття середній клас Росії активно скуповував житло в приморських районах Болгарії. Багато мордорян розраховували на безжурну старість з європейським сервісом серед русофільських братушек. Тепер все під питанням.

Болгарія збільшить більш ніж удвічі візовий збір для російських туристів. Про це повідомив міністр туризму країни Ілін Дімітров, передає Anadolu, передають Патріоти України.

За його словами, згідно з рішенням ЄС, Софія скасує різні пільги щодо візових зборів, якими росіяни користуються під час в’їзду в країну. Візовий збір для російських туристів зросте до 80 євро ($79,62) з попередніх 35 євро ($34,83).

«Повністю заборонити росіянам в'їзд до нашої країни неможливо, але вартість віз буде підвищена. Це рішення, яке ми не вважаємо доцільним, насправді є рішенням ЄС. Як члени ЄС, ми повинні будемо виконувати це», – сказав Дімітров.

Він додав, що хоча пряме авіасполучення між двома країнами було призупинено після початку війни Росії проти України, понад 60 000 громадян Росії відвідали Болгарію цього року.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...