Покалічена донька кричала "мамо" і повзла до тіла: Моторошні подробиці ДТП із п'яним копом на Київщині

Поліцейський на "Фольксвагені" збив двох жінок на "зебрі".

Коп на авто врізався в дерево після того, як збив жінок на "зебрі"

У Броварах Київської області поліцейський у стані алкогольного сп’яніння 4 жовтня скоїв смертельну ДТП – на пішохідному переході він збив двох жінок, одна з яких загинула на місці. Копа одразу звільнили з органів внутрішніх справ. Про це повідомила пресслужба Управління комунікації Національної поліції України, цитуючи слова голови НПУ Ігоря Клименка, передають Патріоти України.

Зазначається, що аварія трапилася приблизно о 17:50. Водій автомобіля "Фольксваген", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, збив жінок на "зебрі", а потім проїхав ще пів сотні метрів та зіткнувся з деревом. У результаті аварії одна з жінок померла від отриманих травм, іншу доставили в лікарню. За словами очевидців, постраждалі – мама з донькою.

"Покалічена дочка кричала "мама" і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері... Прошу зв'язатися зі мною опікунів дівчинки для організації допомоги. Також будемо вдячні за інформацію про водія. Добрі люди і йому обов'язково допоможуть. Ми будемо стежити за ситуацією і доб'ємося реального терміну, навіть якщо п'яний водій виявиться атовцем або УБД", – написав у Facebook активіст Влад Антонов.

На місце прибули керівництво столичного управління поліції та поліції Київщини, крім того, до вечора неділі там продовжували працювати фахівці Державного бюро розслідувань. За словами глави Нацполіції, за кермом був дільничий офіцер Деснянського управління поліції.

"Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання", – запевнив Клименко.


Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...