Покарання не буде? Суд відпустив додому полковника, який подарував гранати помічнику Залужного

Печерський районний суд Києва залишив без запобіжного полковника Андрія Тімченка, який подарував бойові гранати помічнику Валерія Залужного Геннадію Частякову. Про це передає "Суспільне", передають Патріоти України.

Прокуратура наполягала на домашньому арешті для офіцера з апарату головкома. Проте суддя не задовольнила клопотання про домашній арешт.

За словами журналістів, сам Тімченко відмовився відповідати на питання, звідки у нього взялися бойові гранати. Адвокат додав, що його підзахисний нічого не коментуватиме, доки триває слідство. Журналістам заборонили знімати судове засідання.

За інформацією видання, статус підозрюваного для полковника залишається чинним. Також Тімченко зобов’язаний прибувати до слідчого за першою вимогою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...