Покарання з прибутком для "месника": У Києві жорстко покарали автохама елітної "конячки"

Порушення правил дорожнього руху київськими водіями вже стали нормою. Адже порушники залишаються у більшості випадків непокараними або після сплати штрафу повторюють свої вчинки, зазначають Патріоти України.

Але у Голосіївському районі столиці автозлодії вирішили помститися водієві за нахабне паркування. Як йдеться на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, інцидент стався у Києві в мікрорайоні "Теремки-1".

Там водій припаркував автомобіль на газоні, у зв'язку з чим отримав покарання. Невідомі за таку нахабність зняли з автівки всі чотири колеса.

Водій порушник-ПДД залишився без коліс (фото: facebook.com/dtp.kiev.ua)

Нагадаємо, у Києві пенсіонер з пакетом в руках збив мотоцикліста-хама. Але пенсіонера, який прагнув справедливості, збили з ніг і побили водій разом зі своїм товаришем.

Також ми раніше писали, що в Києві засвітився розкішний і дорогий автомобіль Lamborghini Urus. Його вартість складає приблизно 400 тисяч доларів або 11 мільйонів гривень.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...