Покарання за неявку до ТЦК: В Україні посилять відповідальність, зокрема кримінальну

У В новому законопроєкті про зміни до мобілізації можуть посилити покарання за неявку до ТЦК - збільшити термін арешту, штрафи, заочно притягати до відповідальності. Про це повідомляється у статті "BBC News Україна", передають Патріоти України.

За інформацією видання, такі "мобілізаційні" зміни планується запровадити до Кримінального кодексу і Кодексу про адміністративні правопорушення.

"Заплановані "мобілізаційні" зміни до Кримінального кодексу та Кодексу адмінпорушень, зокрема збільшення терміну арешту для порушників, штрафів, а також запровадження можливості заочно притягати їх до відповідальності", – зазначено в матеріалі.

Зміни до мобілізації – що відомо про законопроєкт

Нагадаємо, народні депутати України готують законопроєкт про зміни щодо проведення мобілізації. В ньому можуть прописати нові норми вручення повісток, зміни щодо відстрочки тощо. Наприклад, серед пропонованих змін – вручення повісток по імейл.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...